Over ons

Ons team bestaat uit jonge gedreven en passievolle werknemers. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dit dan ook altijd proberen na te streven.

Jong en dynamisch

 Ons team bestaat uit jonge gedreven en passievolle werknemers. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dit dan ook altijd proberen na te streven.

In 2011 openden IJsco Fantastico haar deuren, inmiddels heeft IJsco Fantastico 3 locaties: De Chocoladefabriek, Ut Tankstation en aan de Maasboulevard in Venlo. Het begint allemaal vanuit “De Chocoladefabriek”.  Hier maken we ambachtelijk ijs en chocolade. Dit wordt vervolgens gebracht naar: Ut Tankstation en aan de Maas. Hier verwelkomen we u graag met een brede glimlach en kunt u genieten van een bolletje ijs/coupe.

Ambachtelijk IJs

Ons ijs wordt op ambachtelijke wijze bereid door Emiel Zeevenhoven, ambachtelijk ijsbereider van beroep. In een supermoderne ijskeuken gelegen aan de Nieuwe Poort 6 op de maasboulevard werken wij dagelijks om een zo vers mogelijk product af te leveren. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij zullen dit dan ook altijd proberen na te streven.

Tevens leveren wij ook ambachtelijk ijs aan horecagelegenheden, feestjes en particulieren. Neem contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier.

Tijdlijn

In 2011 openden IJsco Fantastico haar deuren, inmiddels heeft IJsco Fantastico 3 locaties: De Chocoladefabriek, Ut Tankstation en aan de Maas. Het begint allemaal vanuit “De Chocoladefabriek” hier maken we ambachtelijk ijs en chocolade. Dit wordt vervolgens gebracht naar: Ut Tankstation en aan de Maas. Hier verwelkomen we u graag met een brede glimlach en kunt u genieten van een bolletje ijs/coupe.

2011

De eerste stap

In 2011 openden de deuren van de eerste ijssalon. Deze ijssalon gelegen midden in het centrum was de eerste locatie en richtte zich voornamelijk op Take Away verkoop.

2011

2012

De Maasboulevard

September 2011 werd de nieuwe Maasboulevard opgeleverd met 2 mooie horecalocaties. Wij zagen deze plek als een ultieme kans om een extra vestiging te openen. Dit werd dan ook in mei 2012 werkelijkheid. Een kleine kiosk waar we ons de eerste jaren gericht hadden op het de verkoop van handijsjes. Dit hebben we in de jaren daaropvolgend uitgebreid met een gezellig terras met maasuitzicht, waar we ook als onze ijsspecialiteiten serveren. Inmiddels bijna 10 jaar verder uitgegroeid tot onze hoofdvestiging die niet meer weg te denken is uit het Venloosche straatbeeld.

2012

2019

De Chocoladefabriek

De chocoladefabriek oorspronkelijk gebouwd in 1870. Met als hoofdfunctie het produceren van chocolade en suikerwaren. Na de brand in 1917 is deze herbouwd en later in gebruik genomen door Nedinsco.  Sinds begin 2000 heeft het gebouw geen functie meer gehad. Het gebouw is sindsdien in verval geraakt. In 2019 hebben wij onze schouders onder dit project gezet om de historie van vroeger weer terug te brengen. Inmiddels 2 jaar later wordt op deze locatie weer op ambachtelijke wijze chocolade geproduceerd. Tevens is hier ook onze ijskeuken gevestigd.

2019

2021

Opening De Chocoladefabriek

In oktober 2021 openden we officieel de chocoladefabriek voor bezoekers. In de wintermaanden is hier een winkel ingericht waar al onze huisgemaakte chocolade wordt verkocht. Verder is ons assortiment vanaf oktober ook verkrijgbaar bij onze andere vestiging gelegen aan de Keulse Poort 3, Ut Tankstation.

2021