Chocoladefabriek

Tot op de dag van vandaag hullen cacao en chocolade zich nog steeds in de mystiek van luxe en genot. Dat is de manier waarop wij onze chocolade op ambachtelijke wijze produceren in een historisch pand in Venlo genaamd “De Chocoladefabriek”. 150 jaar geleden gebouwd met als functie een chocolade en suikerwarenfabriek.

dE cHOCOLADEFABRIEK

Tot op de dag van vandaag hullen cacao en chocolade zich nog steeds in de mystiek van luxe en genot. Dat is de manier waarop wij onze chocolade op ambachtelijke wijze produceren in een historisch pand in Venlo genaamd “De Chocoladefabriek”. 150 jaar geleden gebouwd met als functie een chocolade en suikerwarenfabriek.

Hier wordt vanaf heden weer met ambacht, passie en liefde chocolade en ambachtelijk ijs geproduceerd. Teven is deze locatie ook  een verkooppunt voor onze heerlijke bonbons en chocolade. Geopend in de maanden oktober, november, en december.

Contactinformatie

Openingstijden:

vanaf de start van het ijsseizoen gesloten